iPhone apps

Nå tenkte jeg å vise dere hvilke apps jeg liker best på iPhonen min♥ Sånn ser iPhonen min ut akkurat nå:


Instagram, det er vel noe alle med iPhone har. Man tar bilder, redigerer de og deler de med andre. Denne appen bruker jeg absolutt hele tiden. Her heter jeg sarajacobsen.

Heart It, dette er appen til weheartit.com. Du kan søke på masse fine bilder og få inspirasjon. Det er nesten som nettsiden, bare i mobil format, om dere skjønner.

Twitter, kjempe fin og ryddig app for de som bruker twitter. Jeg har begynt å bruke twitter mer enn facebook, utrolig nok.

Blogg.no, denne appen har vel sånn ca alle bloggere. Veldig fin om du ikke er hjemme og er nødt til å blogge. En liten negativ ting med denne, er at man ikke kan velge størrelse på bildene.

Days Until, super praktisk app om det er noe du gleder deg til, så teller den ned dagene for deg. F.eks bursdager, sydenturer, ferier og lignende.

Djuice Faktura, utrolig smart for og ha oversikt over hvor mye penger du har brukt i måneden. Veldig smart for meg ihverfall!

Hey Tell, en veldig morsom app hvor man kan sende talemeldinger til hverandre. Dette må man ha internett til da.

SoundHound, om du ikke kan navnet på en sang, hjelper soundhound deg med å finne navnet på sangen og artisten som synger. Utrolig smart!

Narvesen, mange fine tilbud. Husker det var tilbud på tyggis til fem kroner om man brukte denne appen. Var ganske nøgd da ja.

Én kommentar

Postet av: helene simensen
Dato: 20.02.2012 Klokken: 19:48 - http://www.helenessimensen.blogg.no


herlig :D

Skriv en ny kommentar