Blogg

Bursdag

Heisann!
Igår feiret Tanja og jeg bursdagen vår. Det er over en mnd siden begge hadde bursdag, men bedre sent enn aldri. Vi spiste god mat og snakket masse. Så det ble en koselig og vellykket bursdag♥ Glemte å ta mye bilder, men det ble noen ihvertfall!


Michelle og Hanne<3


Ja, sykt fint av meg hehe.


Lise, Hanne og meg.

Nå skal jeg lage meg frokost, så må jeg rydde litt. Jeg har også fri imorgen, så jeg har nesten langhelg. Snakkes!

tacotime!Tina og jeg går på en ganske tøff diett og trener nesten hver dag tiden før Tyrkia♥♥

overskrift er så vanskelig

Hei dere!
Idag skulle jeg egentlig vaske og rydde, men jeg tok turen til en kompis istedenfor. Jeg skal snart på butikken med min kjære søster for å kjøpe inn ting til taco. Tina og jeg tok noen bilder ute i sola istad faktisk. Ikke at det ble så veldig vellykket, men her er noen av de; 

følg meg!


Twitter; sarajacobseen


Instagram; sarajacobsen

Topp 10

innkjøp


Gina Tricot


Bikbok


Dinsko


Gina Tricot


Bikbok


Bikbok


Bikbok


H&M


H&M

endelig hjemme

Heei♥ Nå har jeg endelig kommet hjem etter å ha vært borte i 10 timer. Dro hjemmenifra klokken ni i dag tidlig for å levere bikkja i Oslo. Han skulle klippes, så mamma og jeg dro til Lørenskog for å brenne av litt penger. Viser dere hva jeg har kjøpt etterpå eller i morgen, men nå skal jeg kun slappe av resten av kvelden :-)

Konfirmasjonsgaver

Helluu! Siden jeg hadde konfirmasjon for ikke så lenge siden (på søndag), så tenkte jeg å vise dere selve gavene jeg fikk. Uten om penger og Londontur, så er det dette jeg fikk:


Sykt fin Guess klokke. Skal få tilpasset den slik at den passer til meg i morgen. Gleder meg til å bruke den!Ny sminkepung. Plass til all sminken, pluss perfymen min.


Yndlingsperfymen min♥ Tilfeldig at jeg fikk den i gave. Hadde tenkt til å kjøpe den etter konfirmasjonen faktisk.


Helt klart den beste gaven!

Det var da alle gavene jeg fikk, og jeg er kjempe fornøyd med alt sammen. Skal vel bli en del shopping i London for noen av pengene jeg fikk.
Snakkes senere♥ 

lykke kan jo faktisk kjøpes

Heisann!
Idag har jeg ikke gjort noe spesielt, men jeg har faktisk kjøpt meg nytt kamera, så med ny mac og nytt kamera, så håper jeg på bra bilder og bra blogging. Etterpå skal søsteren min, mamma og jeg kjøre farmor til Hamar. Hun skal nemlig hjem etter et veldig koselig helgebesøk♥ Jeg skal faktisk til London med henne i August. Klarer nesten ikke vente, men først blir det ferietur til Tyrkia i to uker!

Fornøyd nå ja heheh.  

03.06.2012

Hei dere!
Det er en god stund siden jeg i det hele tatt har tenkt på bloggen. Siden jeg endelig har fått MacBook, så tenkte jeg å starte litt smått igjen. Jeg skal i tillegg kjøpe meg et nytt speilreflekskamera, så da blir det nok bra blogging! I dag har jeg brukt hele dagen min på konfirmasjon. Kjempekoselig å ha familien samlet på et sted♥ Jeg har fått masse fine gaver og er kjempefornøyd!
Liten bildedryss fra idag:


Mormor.


Mamma og meg.


Farmor, meg og mamma.


Selma(kusine), farmor og Tina.


Ååå, mormor og morfar!


Veldig pent det her da hæhæ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Søteste kusina!

Har null planer ikveld, skal vel sitte på macen hele kvelden tenker jeg hehee.

 

Marc by Marc Jacobs


Er helt forelska i klokka! den er syykt fin. iPhone dekselet er også utrolig fint. Tror nok jeg kommer til å kjøpe både dekselet og klokka etter konfirmasjonen min. Kommer ikke over hvor fin klokka er jeg altså♥
Akkurat nå driver Tina og lager taco, og det ble faktisk akkurat ferdig, så nå skal jeg ned å spise - snakkes!

wants from carlings


Om jeg bare hadde hatt penger, hadde nok disse vært i klesskapet mitt allerede! Digger den helt til høyere, sykt råå! eller, digger egentlig alle. Haha :-) Gleder meg til Carlings kommer til Elverum. De driver nemlig og lager butikken nå, så den havner på kremmertorget! can't wait♥

jordbær og smelta sjokolade


iPhone apps

Nå tenkte jeg å vise dere hvilke apps jeg liker best på iPhonen min♥ Sånn ser iPhonen min ut akkurat nå:


Instagram, det er vel noe alle med iPhone har. Man tar bilder, redigerer de og deler de med andre. Denne appen bruker jeg absolutt hele tiden. Her heter jeg sarajacobsen.

Heart It, dette er appen til weheartit.com. Du kan søke på masse fine bilder og få inspirasjon. Det er nesten som nettsiden, bare i mobil format, om dere skjønner.

Twitter, kjempe fin og ryddig app for de som bruker twitter. Jeg har begynt å bruke twitter mer enn facebook, utrolig nok.

Blogg.no, denne appen har vel sånn ca alle bloggere. Veldig fin om du ikke er hjemme og er nødt til å blogge. En liten negativ ting med denne, er at man ikke kan velge størrelse på bildene.

Days Until, super praktisk app om det er noe du gleder deg til, så teller den ned dagene for deg. F.eks bursdager, sydenturer, ferier og lignende.

Djuice Faktura, utrolig smart for og ha oversikt over hvor mye penger du har brukt i måneden. Veldig smart for meg ihverfall!

Hey Tell, en veldig morsom app hvor man kan sende talemeldinger til hverandre. Dette må man ha internett til da.

SoundHound, om du ikke kan navnet på en sang, hjelper soundhound deg med å finne navnet på sangen og artisten som synger. Utrolig smart!

Narvesen, mange fine tilbud. Husker det var tilbud på tyggis til fem kroner om man brukte denne appen. Var ganske nøgd da ja.

ferie!

SÅ UTROLIG GODT DET ER MED VINTERFERIE!  
I dag startet dagen ganske dårlig egentlig. Måtte opp klokken tolv, for og dra til Hamar med en kompis. Tina skal bort i kveld, så jeg blir helt alene, noe som betyr at jeg ikke orker lage mat, og kommer til å sulte hele kvelden, neida, joda.

NEW SHOES!Jeg var i Lørenskog i helgen, og ettersom mine svarte converse er ganske slitte, så ble det nye hvite converse på meg! I elverum starter de ikke å selge hvite converse i min størrelse før til vårenconverse