februar 2012

Marc by Marc Jacobs


Er helt forelska i klokka! den er syykt fin. iPhone dekselet er også utrolig fint. Tror nok jeg kommer til å kjøpe både dekselet og klokka etter konfirmasjonen min. Kommer ikke over hvor fin klokka er jeg altså♥
Akkurat nå driver Tina og lager taco, og det ble faktisk akkurat ferdig, så nå skal jeg ned å spise - snakkes!

wants from carlings


Om jeg bare hadde hatt penger, hadde nok disse vært i klesskapet mitt allerede! Digger den helt til høyere, sykt råå! eller, digger egentlig alle. Haha :-) Gleder meg til Carlings kommer til Elverum. De driver nemlig og lager butikken nå, så den havner på kremmertorget! can't wait♥

jordbær og smelta sjokolade


iPhone apps

Nå tenkte jeg å vise dere hvilke apps jeg liker best på iPhonen min♥ Sånn ser iPhonen min ut akkurat nå:


Instagram, det er vel noe alle med iPhone har. Man tar bilder, redigerer de og deler de med andre. Denne appen bruker jeg absolutt hele tiden. Her heter jeg sarajacobsen.

Heart It, dette er appen til weheartit.com. Du kan søke på masse fine bilder og få inspirasjon. Det er nesten som nettsiden, bare i mobil format, om dere skjønner.

Twitter, kjempe fin og ryddig app for de som bruker twitter. Jeg har begynt å bruke twitter mer enn facebook, utrolig nok.

Blogg.no, denne appen har vel sånn ca alle bloggere. Veldig fin om du ikke er hjemme og er nødt til å blogge. En liten negativ ting med denne, er at man ikke kan velge størrelse på bildene.

Days Until, super praktisk app om det er noe du gleder deg til, så teller den ned dagene for deg. F.eks bursdager, sydenturer, ferier og lignende.

Djuice Faktura, utrolig smart for og ha oversikt over hvor mye penger du har brukt i måneden. Veldig smart for meg ihverfall!

Hey Tell, en veldig morsom app hvor man kan sende talemeldinger til hverandre. Dette må man ha internett til da.

SoundHound, om du ikke kan navnet på en sang, hjelper soundhound deg med å finne navnet på sangen og artisten som synger. Utrolig smart!

Narvesen, mange fine tilbud. Husker det var tilbud på tyggis til fem kroner om man brukte denne appen. Var ganske nøgd da ja.

ferie!

SÅ UTROLIG GODT DET ER MED VINTERFERIE!  
I dag startet dagen ganske dårlig egentlig. Måtte opp klokken tolv, for og dra til Hamar med en kompis. Tina skal bort i kveld, så jeg blir helt alene, noe som betyr at jeg ikke orker lage mat, og kommer til å sulte hele kvelden, neida, joda.

NEW SHOES!Jeg var i Lørenskog i helgen, og ettersom mine svarte converse er ganske slitte, så ble det nye hvite converse på meg! I elverum starter de ikke å selge hvite converse i min størrelse før til vårenconverse