juni 2012

Bursdag

Heisann!
Igår feiret Tanja og jeg bursdagen vår. Det er over en mnd siden begge hadde bursdag, men bedre sent enn aldri. Vi spiste god mat og snakket masse. Så det ble en koselig og vellykket bursdag♥ Glemte å ta mye bilder, men det ble noen ihvertfall!


Michelle og Hanne<3


Ja, sykt fint av meg hehe.


Lise, Hanne og meg.

Nå skal jeg lage meg frokost, så må jeg rydde litt. Jeg har også fri imorgen, så jeg har nesten langhelg. Snakkes!

tacotime!Tina og jeg går på en ganske tøff diett og trener nesten hver dag tiden før Tyrkia♥♥

overskrift er så vanskelig

Hei dere!
Idag skulle jeg egentlig vaske og rydde, men jeg tok turen til en kompis istedenfor. Jeg skal snart på butikken med min kjære søster for å kjøpe inn ting til taco. Tina og jeg tok noen bilder ute i sola istad faktisk. Ikke at det ble så veldig vellykket, men her er noen av de; 

følg meg!


Twitter; sarajacobseen


Instagram; sarajacobsen

Topp 10

innkjøp


Gina Tricot


Bikbok


Dinsko


Gina Tricot


Bikbok


Bikbok


Bikbok


H&M


H&M

endelig hjemme

Heei♥ Nå har jeg endelig kommet hjem etter å ha vært borte i 10 timer. Dro hjemmenifra klokken ni i dag tidlig for å levere bikkja i Oslo. Han skulle klippes, så mamma og jeg dro til Lørenskog for å brenne av litt penger. Viser dere hva jeg har kjøpt etterpå eller i morgen, men nå skal jeg kun slappe av resten av kvelden :-)

Konfirmasjonsgaver

Helluu! Siden jeg hadde konfirmasjon for ikke så lenge siden (på søndag), så tenkte jeg å vise dere selve gavene jeg fikk. Uten om penger og Londontur, så er det dette jeg fikk:


Sykt fin Guess klokke. Skal få tilpasset den slik at den passer til meg i morgen. Gleder meg til å bruke den!Ny sminkepung. Plass til all sminken, pluss perfymen min.


Yndlingsperfymen min♥ Tilfeldig at jeg fikk den i gave. Hadde tenkt til å kjøpe den etter konfirmasjonen faktisk.


Helt klart den beste gaven!

Det var da alle gavene jeg fikk, og jeg er kjempe fornøyd med alt sammen. Skal vel bli en del shopping i London for noen av pengene jeg fikk.
Snakkes senere♥ 

lykke kan jo faktisk kjøpes

Heisann!
Idag har jeg ikke gjort noe spesielt, men jeg har faktisk kjøpt meg nytt kamera, så med ny mac og nytt kamera, så håper jeg på bra bilder og bra blogging. Etterpå skal søsteren min, mamma og jeg kjøre farmor til Hamar. Hun skal nemlig hjem etter et veldig koselig helgebesøk♥ Jeg skal faktisk til London med henne i August. Klarer nesten ikke vente, men først blir det ferietur til Tyrkia i to uker!

Fornøyd nå ja heheh.  

03.06.2012

Hei dere!
Det er en god stund siden jeg i det hele tatt har tenkt på bloggen. Siden jeg endelig har fått MacBook, så tenkte jeg å starte litt smått igjen. Jeg skal i tillegg kjøpe meg et nytt speilreflekskamera, så da blir det nok bra blogging! I dag har jeg brukt hele dagen min på konfirmasjon. Kjempekoselig å ha familien samlet på et sted♥ Jeg har fått masse fine gaver og er kjempefornøyd!
Liten bildedryss fra idag:


Mormor.


Mamma og meg.


Farmor, meg og mamma.


Selma(kusine), farmor og Tina.


Ååå, mormor og morfar!


Veldig pent det her da hæhæ


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Søteste kusina!

Har null planer ikveld, skal vel sitte på macen hele kvelden tenker jeg hehee.